Esküvő Tabuk Nélkül

Üdvözöllek Kedves Olvasó!

Egy csodálatos nagy nap előtt állsz, vagy már túl vagy rajta? Kérdések tömegei cikáznak gondolataidban? Egyáltalán kinek mi a tabu? Egyáltalán ki dönti el, hogy mi a helyes, vagy helytelen? És egyáltalán milyen könyv olvasásába vágtál bele? Mitől más, mint a többi, mitől tud többet adni? Ez a könyv nem véletlenül került az utadba, valamit kerestél, kérdéseket tettél fel életedre vonatkozóan akár tudatosan, akár tudattalanul.


A megfelelő könyvet tartod a kezedben! Végig vezetlek a megszokott hiedelmeken át, a Te valós életed feltárásáig. Feltárom a lelked mélyében várakozó kérdéseket, amelyekre talán eddig nem kaptál megfelelő választ.


Könyvemmel szeretnék rávilágítani arra, hogy mennyire nem a saját életünket éljük, tévhitek, babonák, rosszul be rögzött szokások, félelmek, kényszeres megfelelési vágyak irányítanak bennünket. Érdemes elgondolkozni őszintén, minden felmerülő témánál, és a végén található kérdéseket önmaguknak feltenni, és megválaszolni, hogy vajon mennyire érinti ez a mi életünket is? Milyen mélységben tudjuk megismerni önmagunkat, párunkat és kapcsolatunkat a kérdések által? Érdemes kedvesünkkel együtt elvégezni a feladatokat, ez már is egy mutató lehet a számunkra. Biztos lesznek olyan részek, ahol a legszívesebben azonnal becsuknád, és többé ki sem nyitnád, kérlek, ilyenkor gondolkozz el, mi is az, ami igazából felkavart? Folytasd tovább az olvasást, mert lehet a következő sorokban megtalálod a választ!

Könyvemet szeretettel írtam, mindazok számára, akik keresik az igazit, keresik önmagukat, akik szeretnének egy teljes önálló életet élni, akik mernek önállóan gondolkozni és azoknak, akik már házasok, vagy kapcsolatban élnek, de még mindig mások, tévhitek, szokások irányítják az életüket.

Kedves Olvasó!

Kívánom, hogy gazdagítsa életedet ezen könyv gondolatai, tudj valóban olyan életet élni azzal, akit szívedből választottál magad mellé, amelyért érdemes mindennap felkelni, és amit érdemes lesz egyszer büszkén végignézned!

Szeretetet, bátorságot, türelmet és elég állhatatosságot kívánok a könyv elolvasásához, és életed irányításához!

Szeretettel: Nagy Szaffina

2014. február 10., hétfő

Tulajdonképpen az egész könyv témája

 

„Tulajdonképpen az egész könyv témája, és ha leredukáljuk a mi életünkre, a hitrendszerről szól. A könyv felvet pár fontos témát, ami az én nézőpontom, és tapasztalatom szerint elengedhetetlen, és ezek a témák további témákat és gondolatokat indíthatnak el az olvasóban. Olyanokról is beszélhetnek a párok, amire lehet nem került volna sor, vagy nem is gondoltak, vagy nem tartották fontosnak. És ezek a gondolatok elindíthatnak olyan szálakat, melyek még jobban elvezetnek minket önmagunk és mások megismeréséhez. Hogyan vélekedünk a világról? A kapcsolatunkról? Önmagunkról? Milyen mélységig ismerjük önmagunkat és a másikat? Mit gondolunk az értékrendekről, és mi alapján éljük az életünket? Mi az, ami igazán fontos? A tisztelet, alázat, őszinteség, hűség, szeretet, barátság, bizalom, pontosság, megbocsájtás, dicséret, elfogadás?”  

Részlet az „Esküvő Tabuk Nélkül” c. könyvből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.