Esküvő Tabuk Nélkül

Üdvözöllek Kedves Olvasó!

Egy csodálatos nagy nap előtt állsz, vagy már túl vagy rajta? Kérdések tömegei cikáznak gondolataidban? Egyáltalán kinek mi a tabu? Egyáltalán ki dönti el, hogy mi a helyes, vagy helytelen? És egyáltalán milyen könyv olvasásába vágtál bele? Mitől más, mint a többi, mitől tud többet adni? Ez a könyv nem véletlenül került az utadba, valamit kerestél, kérdéseket tettél fel életedre vonatkozóan akár tudatosan, akár tudattalanul.


A megfelelő könyvet tartod a kezedben! Végig vezetlek a megszokott hiedelmeken át, a Te valós életed feltárásáig. Feltárom a lelked mélyében várakozó kérdéseket, amelyekre talán eddig nem kaptál megfelelő választ.


Könyvemmel szeretnék rávilágítani arra, hogy mennyire nem a saját életünket éljük, tévhitek, babonák, rosszul be rögzött szokások, félelmek, kényszeres megfelelési vágyak irányítanak bennünket. Érdemes elgondolkozni őszintén, minden felmerülő témánál, és a végén található kérdéseket önmaguknak feltenni, és megválaszolni, hogy vajon mennyire érinti ez a mi életünket is? Milyen mélységben tudjuk megismerni önmagunkat, párunkat és kapcsolatunkat a kérdések által? Érdemes kedvesünkkel együtt elvégezni a feladatokat, ez már is egy mutató lehet a számunkra. Biztos lesznek olyan részek, ahol a legszívesebben azonnal becsuknád, és többé ki sem nyitnád, kérlek, ilyenkor gondolkozz el, mi is az, ami igazából felkavart? Folytasd tovább az olvasást, mert lehet a következő sorokban megtalálod a választ!

Könyvemet szeretettel írtam, mindazok számára, akik keresik az igazit, keresik önmagukat, akik szeretnének egy teljes önálló életet élni, akik mernek önállóan gondolkozni és azoknak, akik már házasok, vagy kapcsolatban élnek, de még mindig mások, tévhitek, szokások irányítják az életüket.

Kedves Olvasó!

Kívánom, hogy gazdagítsa életedet ezen könyv gondolatai, tudj valóban olyan életet élni azzal, akit szívedből választottál magad mellé, amelyért érdemes mindennap felkelni, és amit érdemes lesz egyszer büszkén végignézned!

Szeretetet, bátorságot, türelmet és elég állhatatosságot kívánok a könyv elolvasásához, és életed irányításához!

Szeretettel: Nagy Szaffina

2014. február 11., kedd

A kapcsolataink elkísérnek bennünket


„A kapcsolataink elkísérnek bennünket az úton, de sokszor csak egy-egy útelágazásig. Tanítanak bennünket. Nem minden kapcsolat egy életre szóló, de megváltoztatnak bennünk valamit. Lehet, hogy épp a hitrendszerünket. Mert amit addig fontosnak véltünk, hirtelen értéktelen lesz, és amit addig a pillanatig gondoltunk az életről, a világról, a szerelemről, az átértékelődik. Minden kapcsolattal többek leszünk. Gazdagodunk. Ha másban nem is, tapasztalatban. Minden kapcsolat hozzáad jelenlegi énünkhöz, formál, alakít, nevel, erősít, változtat. Ezért hálásnak kell lennünk minden kapcsolatunkért. Mert ezek adnak, még ha néha úgy érezzük vesznek is el tőlünk valamit.” 

Részlet az „Esküvő Tabuk Nélkül” c. könyvből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.